CHP 27.10.2024 22:54:38 0
TUNÇ BAŞARAN KÜLTÜR MERKEZİ ve ESKİ HAL BİNASI ÇOK ŞIK OLDU

Dış Cephesi Boyandı: Eski Hal Binası Kent Lokantası Yapım İÇalışmalar Tüm Hızıyla Devam ediyor

Bandırma Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Eski Hal Binası’nda yapımı devam eden Kent Lokantası projesinin dış cephe boyama işlemi tamamlandı. Tarihi dokunun korunarak modernize edildiği çalışmada, bina estetik ve şehrin kimliğine uygun bir görünüme kavuştu.

Kent Lokantası projesinin iç mekân düzenlemeleri ise hız kesmeden devam ediyor. Bandırma Belediyesi, vatandaşlarımıza uygun fiyatlı ve kaliteli yemek hizmeti sunmayı hedefleyen bu projeyi en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmayı planlıyor. Kentimizin tarihi yapılarının modern ihtiyaçlara uygun şekilde değerlendirilmesi, hem şehrimizin kültürel mirasına sahip çıkmamızı hem de sosyal yaşantıya katkı sağlamasını mümkün kılıyor.

Tunç Başaran Kültür Merkezi Yeni Yüzüyle Hizmetinizde!

Bandırma Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Tunç Başaran Kültür Merkezi’nin iç ve dış cephesi yenilendi. Kültür merkezinin iç ve dış cephe boyama işlemleri tamamlanarak, daha modern ve estetik bir görünüme kavuşması sağlandı. Yapılan bu yenileme çalışmaları, kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapan merkezin kentimize yakışan bir yüzle vatandaşlarımızı ağırlamaya devam etmesine olanak tanıyacak.

Bandırma Belediyesi olarak kentimizin kültürel yaşamını zenginleştirmek ve halkımıza daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bandırma Belediye Başkanı Sn. Dursun Mirza konuşmalarında:

“Bandırma’nın tarihi ve kültürel değerlerine sahip çıkmak öncelikli görevlerimizden biri. Tunç Başaran Kültür Merkezi ve Eski Hal Binası’nda gerçekleştirdiğimiz yenileme çalışmalarıyla, kentimizin geçmişine ve geleceğine aynı anda dokunmuş olduk. Bu tür projelerle, hem kültürel etkinliklere ev sahipliği yapan mekanlarımızı güzelleştiriyor hem de kentimizin estetik değerini yükseltiyoruz. Bandırma’ya yakışan bir şehir yaratmak için çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Balıkesir,Bandırma Belediyesi

Bayraklı’da kış spor okulları başladı

Başkan Vahap Seçer’den ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ Mesajı

Cumhuriyetin 101’inci yılında ulaşım yüzde 50 indirimli