TRENDY HOTELS MANAVGAT BELEDİYESPOR’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ

CHP 8.10.2024 03:21:44 0
TRENDY HOTELS MANAVGAT BELEDİYESPOR’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ

Trendy Hotels Manavgat Belediyespor, Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde sezona galibiyetle başladı.Kadınlar 2. Lig 8. Grupta mücadele eden Trendy Hotels Manavgat Belediyespor, yeni sezonun ilk maçında Sena Megaspor’u 25-10, 25-16 ve 27-25’lik setlerle 3-0 mağlup etti.

Manavgat Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya voleybolseverlerin yoğun ilgisi vardı. Karşılaşmayı, Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara ile eşi Hacer Ceyhan Kara salonda takip etti.

Karşılaşma, Trendy Hotels Manavgat Belediyespor’un etkili oyunuyla başladı. İlk setin başından itibaren rakibine üstünlük kuran ev sahibi ekip, 25-10’luk set skoru ile ilk seti kolaylıkla kazandı. Manavgat’ın genç ve dinamik oyuncuları, takım oyununu mükemmel bir şekilde sergileyerek rakibine üstünlük kurdu.İkinci sette de kontrolü elinde tutan Trendy Hotels Manavgat Belediyespor, güçlü hücumlarıyla Sena Megaspor’un savunmasını aşmayı başardı. Manavgat, 25-16’lık skorla ikinci seti de kazanarak durumu 2-0’a getirdi.Üçüncü set, diğer iki setin aksine daha çekişmeli geçti. Manavgat Belediyespor, set boyunca üstün olan Sena Megaspor’u set sonunda yakalayarak 27-25’lik skorla maçtan galip ayrıldı.

Başkan Kara’dan Tam Destek

Karşılaşmayı yerinde takip eden Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, galibiyet sevincini voleybolcularla birlikte yaşadı. Başkan Kara, “Genç ve dinamik bir takım oluşturduk. Oyuncularımızın sergilediği takım ruhu ve azim, bu sezon neler başarabileceklerinin bir göstergesi. Biz de belediye olarak, bu tür başarıların artarak devam etmesi için gerekli tüm desteği vermeye kararlıyız. Şehir olarak kenetlenip inşallah bu sezon birinci lige çıkacağız.” dedi.

Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara ile eşi Hacer Ceyhan Kara, Kadın Voleybol Takımının galibiyet sevincini fotoğraf çektirerek paylaştı. Trendy Hotels Manavgat Belediyespor, 13 Ekim’de Marmaris Belediyespor’a konuk olacak.


Antalya,Manavgat Belediyesi

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, AMPÜTE A MİLLÎ TAKIMI İLE KIR-KÖY’DE BİR ARAYA GELDİ

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Isparta II. Turizm ve Gastronomi Fuarının açılışına Katıldı

"SANAT TEPEBAŞI'NDA" ETKİNLİĞİ DOLU DOLU

Merkezefendi Kent Tiyatrosu'nun Yeni Oyunu İzleyiciyle Buluştu

BAŞKANIMIZ KÖKSAL´DAN AYŞE EKİZ´E SÜRPRİZ TEKLİF

İSTİHDAM FUARI, İŞ ARAYAN VE İŞVERENLER ARASINDA KÖPRÜ OLDU

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NDAN DÜNYA YÜRÜYÜŞ GÜNÜ'NDE AYDIN'A DEĞER KATAN ETKİNLİK

Can dostlar yeni yuvalarına kavuşuyor

İZMİT BELEDİYESİ FATİH CAMİİ CEMAATİ İLE BULUŞTU

27.4°