Tarih: 28.10.2024 09:58

TRENDY HOTELS MANAVGAT BELEDİYESPOR KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

TVF Kadınlar 2. Lig’inde mücadele eden Trendy Hotels Manavgat Belediyespor, Beşkaza Kapalı Spor Salonu'nda oynanan maçta Fethiye Voleybol’u 3-0 mağlup ederek sezonun dördüncü maçından da galibiyetle ayrıldı.

Kadınlar 2. Lig 8. Grupta mücadele eden Trendy Hotels Manavgat Belediyespor, Fethiye Voleybol’u 13-25, 18-25 ve 16-25’lik setlerle 3-0 mağlup etti. İlk setin başından itibaren üstünlüğünü ortaya koyan Manavgat temsilcisi, setin sonuna kadar üstünlüğünü koruyarak 25-13 ile seti kazandı.

İkinci sette Fethiye Voleybol toparlanıp daha etkili bir oyun sergilese de, rakibinin her hamlesine yanıt veren Manavgat, seti 25-18 kazanmayı başardı.Üçüncü set, iki takım için de oldukça çekişmeli geçti. Manavgat, savunmada sağlam kalarak rakibine fırsat tanımadı ve 25-16 ile seti ve maçı kazandı.

Trendy Hotels Manavgat Belediyespor, 5. hafta müsabakasında 2 Kasım’da Akdeniz Bilgi Spor’a konuk olacak.

Antalya,Manavgat Belediyesi

Orjinal Habere Git