Trafikte yaya önceliği için geçitlerde yoğun çalışma

AK PARTİ 8.05.2024 12:55:37 0
Trafikte yaya önceliği için geçitlerde yoğun çalışma
Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde trafik akışını düzenlemek ve yaya güvenliğini artırmak amacıyla yoğun bir çalışma yürütüyor. Trafikte yaya önceliği için ‘önce yaya’ görselleri ile farkındalık oluşturuluyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi yaya geçitlerinde vatandaşların güvenliği için ‘önce yaya’ çizgi uygulamalarını sürdürüyor. Havaların ısınmasıyla birlikte yaya ulaşımının arttığı bu günlerde yapılan yeniliklerle sürücülerin ve yayaların güvenliği ön planda tutuluyor.

‘Önce Yaya’ farkındalığı
Çalışmalar kapsamında Serdivan Kirişhane Caddesi’nde yaya geçitlerinin yenilenmesi için başlatılan çalışma ile mevcut yaya geçitleri titizlikle yenileniyor. Ayrıca Söğütlü’de ihtiyaç duyulan tüm yaya geçitleri öncelikli olarak yenileniyor ve bu geçitlerdeki uyarı işaretleri modernize ediliyor. Ekiplerin, yenileme çalışmaları öncesinde yaptıkları incelemeler sonucunda belirlenen lokasyonlarda yeni uygulamaları da devreye alarak, trafik akışını daha düzenli hale getiriyor.

Sakarya,Sakarya Belediyesi

BAŞKAN KAVUŞ; “AYDINLIK YARINLARIMIZIN EN BÜYÜK TEMİNATI GENÇLİĞİMİZDİR”

Çocuklar Çözüm Bakanlığı’nda Hem Eğlendi Hem Öğrendi

Başkan Büyükkılıç, Millet Bahçesi’nde 19 Mayıs Coşkusuna Ortak Oldu