Trafik Haftasında Uçurtma Şenliği Düzenlendi

Güncel 6.05.2024 01:05:58 0
Trafik Haftasında Uçurtma Şenliği Düzenlendi
Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Yunusemre ilçesindeki Atatürk Kentpark’ta Uçurtma Şenliği düzenlendi. Rengarenk uçurtmalar ve emniyetin maskotlarıyla doyasıya eğlenen çocuklar ve aileleri unutamayacakları bir gün geçirdi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Yunusemre ilçesindeki Atatürk Kentpark içerisinde düzenlenen Uçurtma Şenliği yoğun bir katılıma sahne oldu. Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş da şenliğe katılarak çocuklarla yakından ilgilendi. Emniyet Müdürlüğü personelleri ve çocukların kalabalık katılımı ile neşe içerisinde gerçekleşen şenlikte çocuklar ve aileleri unutamayacakları bir gün geçirdi.

Ankara,İç İşleri Bakanlığı

ADALET BAKANI TUNÇ, SAKARYA'DA "3. İŞ HUKUKU DEĞERLENDİRME SEMPOZYUMU"NA KATILDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş: “Toplam 4,2 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırdık"

BAKAN YUSUF TEKİN, İL VE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLERİYLE BİR ARAYA GELDİ