TOZLU KADIN TİRADLARI YALOVALILARLA BULUŞUYOR

CHP 3.07.2024 19:47:09 0
TOZLU KADIN TİRADLARI YALOVALILARLA BULUŞUYOR

Yalova Belediyesi bünyesinde tiyatro kursu alan Kadın Tiyatro Topluluğu, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı boyunca büyük bir özveri ve heyecanla çalıştı. Emeğin ve sanatın bir arada harmanlandığı bu süreç, yıl sonu oyunu “Tozlu Kadın Tiradları” ile taçlanıyor. Oyun, 4 Temmuz 2024 Perşembe günü saat 20:00’da Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Kadın Tiyatro Topluluğu, kadınların tiyatroya olan ilgisini artırmayı, sanat yoluyla kendilerini ifade etmelerini sağlamayı ve toplumsal farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Gerçek Hayatın Bir Yansıması: “Tozlu Kadın Tiradları”

“Tozlu Kadın Tiradları” isimli oyun, kadınların yaşadığı zorlukları, hayallerini ve mücadelelerini sahneye taşıyarak izleyicilere derin bir duygusal deneyim sunacak. Tiradlardan oluşan bu özel seçki, her bir oyuncunun bireysel yeteneğini sergilemesine imkân tanıyacak.

Yalova Belediyesi, bu anlamlı etkinlik ile sanata ve kadınlara verdiği desteği bir kez daha gösterecek. Kadınlarımızın sahneleyeceği bu etkileyici performansa tanıklık etmek adına herkesi bu unutulmaz geceye ve oyuna ortak olmaya davet ediyoruz.


Yalova,Yalova Belediyesi

Yaz Spor Okulları’nda ilk dönem tamamlandı

ODUNPAZARI’NDAN GÜVERCİN YETİŞTİRİCİLİĞİ VE HASTALIKLARI EĞİTİMİ

BAŞARILI SPORCULAR MECLİSİN KONUĞU OLDU

BAŞKAN ATAÇ ULUSLARARASI NASREDDİN HOCA FESTİVALİ'NE KATILDI

Başkan Türkel: “Dertlenmeye değil, çalışmaya geldim"

ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN ÇEYREK FİNAL HEYECANI DEV EKRANDA

BAŞKAN BALABAN LGS TÜRKİYE BİRİNCİLERİNİ AĞIRLADI

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAZ OKULLARI BAŞLADI

BAŞKAN ÜNLÜCE VE YAVAŞ SİVRİHİSAR’DA

31.8°