TOROSLAR BELEDİYESİNİN YOL YAPIM VE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

CHP 3.07.2024 19:28:20 0
TOROSLAR BELEDİYESİNİN YOL YAPIM VE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

TOROSLAR BELEDİYESİNİN YOL YAPIM VE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Toroslar Belediyesi, yol yapım, bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarıyla ilçe merkezinin yanı sıra yaylalardaki yolları konforlu hale getiriyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda, Soğucak Mahallesi’nde kilit parke döşeme, Osmaniye Mahallesi’nde asfalt serim, Güzelyayla, Alanyalı, Kerimler ve Kızılkaya Mahalleri’nde yol düzenleme çalışmalarını gerçekleştirirken, Portakal Mahallesi’ndeki boş arsada ise yabani ot ve moloz temizliği yaptı.

Yayla turizminin önemli ilçelerinden biri olan Toroslar’da gerçekleştirilen çalışmalar, vatandaşlardan da tam not aldı. Ekipler, üst yapı çalışmalarına plan ve program dahilinde devam edecek.

“ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET ANLAYIŞIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, “Yatırımlarımızı yaparken yurttaşlarımızın ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak, çözüm odaklı hizmet anlayışımızı sürdüreceğiz” dedi.

“Yol çalışmaları da bu ihtiyaçların başında geliyor” diyen Başkan Yıldız, “Amacımız, kentteki ulaşımın kalitesini, güvenliğini artırarak yüksek standartlardaki yolları hizmete sunmaktır. Toroslarımızın görsel estetiğine de büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda ilçemizin her mahallesini güzelleştirmek ve yenilemek için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Ekiplerimiz, ilçemizin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor. Güzel ilçemiz için güzel hizmetlerimiz var” diye konuştu.


Mersin,Toroslar Belediyesi

Yaz Spor Okulları’nda ilk dönem tamamlandı

ODUNPAZARI’NDAN GÜVERCİN YETİŞTİRİCİLİĞİ VE HASTALIKLARI EĞİTİMİ

BAŞARILI SPORCULAR MECLİSİN KONUĞU OLDU

BAŞKAN ATAÇ ULUSLARARASI NASREDDİN HOCA FESTİVALİ'NE KATILDI

Başkan Türkel: “Dertlenmeye değil, çalışmaya geldim"

ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN ÇEYREK FİNAL HEYECANI DEV EKRANDA

BAŞKAN BALABAN LGS TÜRKİYE BİRİNCİLERİNİ AĞIRLADI

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAZ OKULLARI BAŞLADI

BAŞKAN ÜNLÜCE VE YAVAŞ SİVRİHİSAR’DA

31.8°