TOROSLAR BELEDİYESİNDEN HATIRLATMA: VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS!

CHP 6.05.2024 18:51:21 0
TOROSLAR BELEDİYESİNDEN HATIRLATMA: VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS!

2024 yılı Emlak, işyerine ait Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergisi 1’inci taksit ödeme süresi; 31 Mayıs Cuma günü sona eriyor.

Toroslar Belediyesi’nden yapılan açıklamada vatandaşların gecikme zammına maruz kalmamaları ve mağdur olmamaları için ödemelerin son güne bırakılmaması konusunda çağrıda bulunuldu.

Mükelleflerin, vergi ödemelerini belediye hizmet binası ile Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki veznelerden nakit veya kredi kartıyla yapabilecekleri gibi Toroslar Belediyesinin www.toroslar-bld.gov.tr internet adresinde bulunan e-belediye sistemi üzerinden T.C. kimlik numarasını girerek online olarak da gerçekleştirebilecekleri belirtildi.

Mersin,Toroslar Belediyesi

52. Sultanhisar Atça Nysa Çilek Tarım Kültür Ve Sanat Festivali

İleri Dönüşüm Projesi: Seramik Mozaik Yüzey Kaplama Projesi'nin Üçüncü Çalıştayı Başlıyor

ANKARA BÜYÜKŞEHİR TOPLUM SAĞLIĞINI ÖNCELEMEYE DEVAM EDİYOR: MAMAK’A GENÇLİK, ÇOCUK VE AİLE DANIŞMANLIK MERKEZİ