CHP 10.10.2024 14:24:30 0
TOROSLAR BELEDİYESİ PARKLARDAKİ AYDINLATMA SİSTEMLERİNİ YENİLİYOR

Toroslar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki parklarda bulunan eskimiş ve işlevini yitirmiş aydınlatma sistemlerini yeniliyor.

Çalışmalar kapsamında, mevcut direk ve armatürlerin bakımının yanı sıra ihtiyaç duyulan alanlara yeni aydınlatmalar da monte ediliyor.

BAŞKAN YILDIZ, “PARKLARI DAHA KONFORLU VE GÜVENLİ HALE GETİRİYORUZ”

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, vatandaşlara daha huzurlu, güvenli ve kaliteli yaşam alanları oluşturmak amacıyla çalışmalarını “Yüze gülen nefes alan Toroslar” hedefiyle sürdürdüklerini söyledi.

Ailelerin ve çocukların uğrak yeri olan parkları daha konforlu hale getirdiklerini kaydeden Başkan Yıldız, “Çocuklarımız daha güvenli ve daha sağlıklı parklarda oynayabilsin, vatandaşlarımız huzurla vakit geçirebilsin diye mevcut parklarımızı elden geçiriyor, eksiklerini gideriyoruz. Ekiplerimiz bu kapsamda ilçemizdeki park ve yeşil alanlarda bulunan aydınlatma sistemlerini yeniliyor. Halkımızın ortak kullanımına açık olan tüm alanları daha temiz, sağlıklı ve bakımlı hale getirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Mersin,Toroslar Belediyesi

ALANYA BELEDİYESİ’NDEN KADINA ŞİDDETE KARŞI SİYAH TEPKİ

Kepez’de su baskınlarına karşı etkin mücadele

Kepez Forum’da: Ahmet Ümit ile edebiyat sohbeti