TOROSLAR BELEDİYESİ, ÇÖP EVDEN 7 KAMYON ATIK ÇIKARDI

CHP 2.07.2024 19:36:21 0
TOROSLAR BELEDİYESİ, ÇÖP EVDEN 7 KAMYON ATIK ÇIKARDI

Toroslar Belediyesi, Halkkent Mahallesi, Ceyhan Caddesi üzerinde bulunan çöp evi temizledi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından saha çalışmaları sırasında çevreye yaydığı kötü koku sebebiyle tespit edilen çöp evden, 7 kamyon çöp çıkarıldı.

Engelli bireylerin de yaşadığı kullanılmaz haldeki ev, ailenin onayıyla temizlendi. Uzun süredir biriktirilen çöp yığınları, kamyonlara yüklenerek imha edildi.

Çöp evin temizlenmesinden memnuniyet duyan mahalle sakinleri ise Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’a ve ekibine teşekkür etti.

BAŞKAN YILDIZ, “TOPLUM SAĞLIĞI HERŞEYDEN ÖNEMLİ”

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, sağlık ve görüntü yönünden çevreyi tehdit eden çöp evin temizlendiğini belirterek, daha temiz bir Toroslar için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

“Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın sağlığını korumak için gece gündüz görev başında” diyen Başkan Yıldız, “Yüzü gülen, nefes alan Toroslar’da toplum sağlığını tehdit edebilecek benzer durumlarla karşılaşan vatandaşlarımız da 0324 322 72 00 numaralı telefondan belediyemize ulaşabilirler” dedi.

Mersin,Toroslar Belediyesi

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Başkan Özer, Esenyurtlu LGS Türkiye Birincisini Konuk Etti

Nilüfer’de bisiklet kullanımı daha da artacak