TOPTAN DAĞITIM ARAÇ PARK YERLERİNE YÖNELİK DENETİMLER DEVAM EDİYOR

CHP 5.10.2024 06:08:34 0
TOPTAN DAĞITIM ARAÇ PARK YERLERİNE YÖNELİK DENETİMLER DEVAM EDİYOR

Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik ekipleri, şehir merkezinde toptan dağıtım araçları için tahsis edilen alanlara park eden diğer araçlara yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Zabıta Müdürlüğü Trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde bu alanlara park eden araçları anons ederek uyarıyor. Yapılan anons ve uyarılara uymayan araç sürücülerine ise cezai işlem uygulanıyor.

Yapılan uygulamalar hakkında bilgiler veren Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik ekipleri; “ Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak, Belediye Emir ve Yasakları Uygulama Yönetmeliği 7. Bölüm 31. maddesi kapsamında toptan dağıtım saatlerine uymayan araç sürücülerine gerekli uyarılarımızı yapıyoruz. Yapmış olduğumuz uyarılara uymayan araç sürücülerine ise cezai işlem uyguluyoruz. Toptan dağıtım araçları bu alanlara 09:30-16:00 saatlerinde kısa süreliğine parklarını gerçekleştirebilirler. Belirtilen saatler içinde diğer sürücülerin araçların bu alanlara park etmesi sonrası toptan dağıtım araçları trafiğin aksamasına neden oluyor. Bu konuda araç sürücülerimizin ve bağlı oldukları işletmelerin dikkatli olmalarını rica ediyoruz” dediler.


Yalova,Yalova Belediyesi

KOS’TA DOSTLUK RÜZGÂRI ESTİ

Ezber Bozan Tasarımcılar ödüllerine kavuştu

İZMİT BELEDİYESİ GIDA BANKASI GÖNÜLLERE DOKUNMAYI SÜRDÜRÜYOR

TOPTAN DAĞITIM ARAÇ PARK YERLERİNE YÖNELİK DENETİMLER DEVAM EDİYOR

Buca’nın Belediye Lokantası’nda dayanışma büyüyor

İzmir’de tarihi zirve için geri sayım başladı

CHP Lideri Özel, Kepez’de

SEREBRAL PALSİ FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİNE TAM DESTEK VERDİK

BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZA ZİYARET

31.5°