TİYATRONUN USTASI ORHAN ŞEREF AYCA ŞEHRİMİZDEKİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU

CHP 17.10.2024 18:11:37 0
TİYATRONUN USTASI ORHAN ŞEREF AYCA ŞEHRİMİZDEKİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
Kütahya Belediyemiz tarafından kültür sanat etkinlikleri kapsamında sanatın önemli değerlerinden olan Orhan Şeref Ayca tarafından yapılan Tiyatro Sohbeti Söyleşisi vatandaşlarımızın ilgi ve katılımıyla gerçekleştirildi.

Ahmet Yakupoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, tiyatroya adanmış yılları ve sahne arkasındaki birikimiyle vatandaşlarımızdan büyük ilgi gören Ayca, tiyatronun hem sanatsal hem de toplumsal boyutlarını derinlemesine ele aldı.

Tiyatroseverler vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Ayca sahnedeki deneyimlerini, sanatın insana kattığı değerleri ve tiyatroya olan tutkusunu paylaştı. Program sonunda vatandaşlarımızdan gelen soruları yanıtlayan Ayca, özellikle gençlere ilham verici tavsiyelerde bulundu.

Kütahya Belediyemiz, kültürel zenginliklerimizi tanıtmaya ve şehrimizde sanata dair farkındalığı artırmaya yönelik etkinlikler düzenlemeye devam edecek. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

Meslek Edindirme Kursları: Berberlik

MEME KANSERİNDE “ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR”

MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE ÖZEL PARK

İZSU Genel Müdürlüğü 110 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçireceği projeyi vatandaşlara tanıttı

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Başmakçı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanımız Ekrem Balkan’ı Ziyaret Etti.

TEPEBAŞI BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİNDEN “ASKIDA YEMEK” İÇİN ANLAMLI BAĞIŞ

Keçiören, “Şiddetle Mücadele Etmekten Korkma” dedi

YENİ YERLEŞİM YERLERİNE PARKE YOL ÇALIŞMASI

Konak’ta Çöp Ev Mesaisi: Bir Evden 10 Ton Atık Çıktı

16.3°