TİYATRO OYUNLARI SİZLERİ BEKLİYOR ÇOCUKLAR

CHP 16.04.2024 23:53:53 0
TİYATRO OYUNLARI SİZLERİ BEKLİYOR ÇOCUKLAR

Bilecik Belediyesi tarafından her hafta çocuklar için hazırlanan müzikal tiyatro oyunları, çocuklarla buluşmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı’nın çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hediyesi olarak hazırlanan aktivite kapsamında iki adet çocuk oyunu 4 seansta çocuklarla buluşacak.

Ücretsiz olarak çocuklara sunulacak etkinlik kapsamında 20 Nisan Cumartesi günü saat: 13:00 ve 15:00’da iki seansta  Kayıp Balık Nemo’nun Deniz Altı Hikayesi sahnelenirken, 21 Nisan Pazar günü ise Çocuk Müzikali Aladdin aynı saatlerde çocuklarla buluşacak.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahne alacak tiyatro oyunlarını seyretmek için tüm çocukları bekliyoruz.

Bilecik,Bilecik Belediyesi

'İKLİM AKADEMİ EĞİTİMLERİ'NİN 5'İNCİSİ GERÇEKLEŞECEK

ÜRETİCİLERE İLAÇLAMA UYARISI

CHP ANKARA MİLLETVEKİLİ UMUT AKDOĞAN: İZMİT’TE TÜGVA VE ENSAR’A AKITILAN PARALARI KESTİK

EFE, KUMPASI BÖYLE KURACAKTI: BAŞKAN TALİMAT VERDİ, BANA SALDIRDILAR!

İZMİT BELEDİYESİ, ÜNİVERSİTELİ GENÇLERİ DOĞAYLA BULUŞTURDU

BAŞKAN HÜRRİYET, ABB BAŞKANI MANSUR YAVAŞ’I ZİYARET ETTİ