TİYATRO İCRA TOPLULUĞUMUZUN YENİ YÜZLERİ YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ

CHP 28.10.2024 20:02:02 0
TİYATRO İCRA TOPLULUĞUMUZUN YENİ YÜZLERİ YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ
Kütahya Belediyesi Tiyatro İcra Topluluğumuz tarafından yeni yetenekler kazanmak amacıyla düzenlenen seçmeler, Ressam Ahmet Yakupoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Seçmelere katılan adaylar, komedi veya dram türünde hazırladıkları tiratları sahneleyerek yeteneklerini sergilerken, isteğe bağlı olarak şarkı veya şiir okuma fırsatı da buldu. Adayların performansları, incelikle değerlendirilerek, büyük bir ilgiyle takip edildi.

Tiyatro İcra Topluluğumuz, katılımcılara sanatsal becerilerini geliştirme ve kendilerini ifade etme fırsatı vererek, şehrin kültürel zenginliğini artıracak.

Kütahya Belediyemiz, yeni yetenekleriyle şehrimizin sanat hayatını canlandırmaya devam edecek. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

Kemer takımlarından 3 maçta 6 puan

Cumhuriyet Bayramı Kemer’de coşkuyla kutlanacak

BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA BOZCU’nun CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI