CHP 19.10.2024 19:26:14 0
TESKİ PREFABRİK BETONARME DEPOLARLA İÇME SUYU TEMİN ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) ilimiz genelinde su temini konusundaki çalışmalarına hız kesmeden aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Çalışmalarımız kapsamında, Malkara İlçesi Kermeyan Mahallesinde eski su deposunun yerine 50 tonluk su depo, Şarköy İlçesi Mursallı Mahallesi’nde 25 tonluk su depo, Şarköy İlçesi Gölcük ve Uluman Mahallelerinde ara terfi depo ve Şarköy İlçesi Yeniköy Mahallesi’nde 10 tonluk ara terfi depo montaj işlemleri gerçekleştirildi.

TESKİ tarafından eskiyen su depolarının  yerine çok kısa sürelerde prefabrik su depolarının  montajları yapılarak alternatif çözümlerle su temininin güvence altına alınması ve halkın su ihtiyacının kesintisiz bir şekilde karşılanması hedefleniyor.

Tekirdağ,Tekirdağ Belediyesi

YUNUSEMRE EKİM AYI MECLİSİ 2. OTURUMU YAPILDI

600 Evler Mahallesi Park Yapımı Tamamlandı

Herkesin Kimsesi; ‘Mersin Sosyal Politikalar Ofisi’ Açıldı