Tarih: 10.10.2024 20:10

TESKİ GENEL MÜDÜRÜ ŞİŞMANLAR’DAN BAŞKANIMIZ AKAY’A ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

TESKİ Genel Müdürlüğü görevine getirilen Mehmet Ali Şişmanlar, beraberindeki heyet ile birlikte Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı ziyaret etti. Ziyarette TESKİ tarafından kentimizde yapılması planlanan çalışmalar da görüşüldü.

TESKİ Genel Müdürü Mehmet Ali Şişmanlar, Genel Müdür Yardımcısı Fatih Başaran, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Emrah Akkurt ve Plan Proje Dairesi Başkanı Burak Gürses ile birlikte Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcılarımız Gökay Keleşoğlu, Yunus Erçin ve Levent Yıldırım ile Fen İşleri Müdürümüz Mustafa Kanburoğlu ve Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürümüz Emre Türker de hazır bulundu.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın, TESKİ heyetini makamında ağırladığı ziyarette, TESKİ tarafından kentimizde yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Vahap Akay, TESKİ Genel Müdürlüğü görevine getirilen Mehmet Ali Şişmanlar ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.


Tekirdağ,Çerkezköy Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —