Tarih: 04.10.2024 06:04

TEŞEKKÜR

Facebook Twitter Linked-in

İlimizin ve ilçemizin turizm destinasyonlarının ve değerlerinin tanıtılması amacıyla; “Fuarım 2024 Breda” fuar organizasyonunun ana sponsoru olan Çavdaroğlu Holding Onursal Başkanı hemşehrimiz Ahmet Yılmaz Beyefendi’ye ve İcra Kurulu Başkanı iş insanı Hasan Yılmaz Beyefendi’nin daveti üzerine, 27.09.2024 – 29.09.2024 tarihleri arasında Hollanda’nın Breda şehrinde yapılan fuar organizasyonuna, Belediyemiz ve Afyonkarahisar Valiliği tarafından oluşturulan heyetle katılım sağladık.
Bu süreçte ilçemizin uluslararası platformda tanıtılması ve temsil edilmesinde her türlü katkı ve desteği esirgemeyen, bizlere sonuna kadar gönül kapılarını açarak organizasyonda memleket ve vatan sevdası için her türlü gayreti gösteren ve Hollanda’daki yatırımlarıyla göğsümüzü kabartan Çavdaroğlu Holding nezdinde Onursal Başkanı Ahmet Yılmaz Beyefendi’ye ve İcra Kurulu Başkanı iş insanı Hasan Yılmaz Beyefendi’ye, kıymetli ailelerine, Rotterdam Konsolosu Bilal Köse Beyefendi’ye, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı Hanımefendi’ye, Okkanlı Shell Petrol’e ve organizasyonun başından sonuna kadar emeği geçen, katılımlarıyla bizleri onurlandıran tüm gurbetçi hemşehrilerimize ve katılımcılara, şahsım, belediyemiz ve ilçemiz adına şükranlarımı sunarım.
Adnan ÖZTAŞ
​​​​​​​​​Belediye Başkanı