“Terör örgütlerinin oyununa gelmeyeceğiz”

CHP 25.10.2024 22:58:48 0
“Terör örgütlerinin oyununa gelmeyeceğiz”

Başkan Özcan’dan 29 Ekim kutlamalarına ilişkin açıklama: “Teröre inat, Cumhuriyet Bayramı etkinlik ve kutlamalarını iptal etmiyorum!
Bolu’da Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının iptal edilmeyeceği duyuruldu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan kutlamalara ilişkin, “El yükseltiyorum ve teröre inat, Cumhuriyet Bayramı etkinlik ve kutlamalarını iptal etmiyorum!!! Bolu Belediyesi olarak, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kast eden terör örgütlerinin oyununa gelmeyeceğiz.” açıklaması yaptı.
Bolu Belediyesi, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan yerleşkesinde dün meydana gelen terör saldırısına rağmen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerini iptal etmiyor.
Terör örgütlerinin oyununa gelmeyeceklerini söyleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, X hesabından kutlama etkinliklerine ilişkin yaptığı açıklamada, “El yükseltiyorum ve teröre inat, Cumhuriyet Bayramı etkinlik ve kutlamalarını iptal etmiyorum!!! Bolu Belediyesi olarak, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kast eden terör örgütlerinin oyununa gelmeyeceğiz. Terör örgütlerince katledilen şehitlerimize dualarımızı eksik etmeyeceğiz. Ama emperyalizmin uşakları olan terör örgütlerine boyun da eğmeyeceğiz. Şehit kanlarıyla kurulan Cumhuriyetimize inadına daha çok sahip çıkacağız. Korkak davranmayacağız, Cumhuriyetimizin 101. Yılında, etkinlikler, fener alayı ve konser ile kutlamaları layıkıyla yapacağız. İPTAL ETMEYECEĞİZ!!! Teröre inat, bütün vatansever Boluluları ve etkinlikleri iptal edilen tüm Yurtseverleri, 29 Ekim Salı günü Saat: 19.00’da Valilik meydanından başlayacak Fener Alayı’na ve ardından gerçekleştireceğimiz Sakiler Konserine bekliyorum.” ifadelerini kullandı.


Bolu,Bolu Belediyesi

AVCILAR’DA YEREL EŞİTLİK İÇİN EYLEM PLANI

2 MAHALLEMİZDE BETON KALDIRIM ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Akıllı Şehirler hackathonu ile geleceği birlikte şekillendirecekler

Mimar Sinan Bulvarı’nı kullanan vatandaşlar için önemli uyarı

“Terör örgütlerinin oyununa gelmeyeceğiz”

Nilüfer’in gelir bütçesi 9 milyar 200 milyon lira

Buca Belediyesi, etkinliklerini iptal etti

MUDANYA BELEDİYESİ 2025 YILI BÜTÇESİ ONAYLANDI

“Sözlerimizle Eşitliği İnşa Ediyoruz” diyerek tek yürek oldular

20.5°