TEPEBAŞI'NDA RİSKLİ BİNANIN YIKIMINA BAŞLADI

CHP 17.10.2024 02:19:36 0
TEPEBAŞI

Tepebaşı Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan ve riskli ilan edilen 5 katlı binanın yıkım çalışmalarına başladı.

Tepebaşı Belediyesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından 6306 Sayılı Afet Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında riskli olarak ilan edilen binanın yıkımını gerçekleştiriyor.

İlgili kanun kapsamında yasal süreci tamamlanan ancak malikler tarafından güçlendirilmesi veya yıkımı yapılmayan Cumhuriye Mahallesi Başkan Sokak No:9-9/A-11-11/A ve Otopark Sokak No:4-4/1 adreslerindeki binalarda, Tepebaşı Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü koordinasyonunda yıkım çalışmalarına başlandı.

Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi

CEREN ÖZDEMİR GENÇLİK MERKEZİ’NDE GÜZ DÖNEMİ KAYITLARI BAŞLADI

Esenyurt’ta Bir İlk: 114 Yeni Çöp Kamyonu Esenyurt Sokaklarında

YALOVA BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUKLARA TİYATRO KEYFİ