Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

CHP 3.07.2024 19:55:16 0
Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Çorlu Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un başkanlığında Çorlu Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce üç ek gündem maddesinin de meclis gündemine alınması oy birliğiyle kabul edildi.

Temmuz ayı olağan meclis toplantısında alınan kararlar şu şekilde oldu:

- Belediye Emir ve Yasaklarına Dair Yönetmelik konusunun görüşülmek üzere İçişleri Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

- Hıdırağa Mahallesinde Çorlu Belediyesi mülkiyetinde bulunan bir taşınmazın verilmiş tapu tahsisi ile tapu tahsis belgesinin iptali konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

- Meclis Üyesi Oya Asıl Güney tarafından okunan İçişleri Komisyonu raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

- Meclis Üyesi Gülcan Sakallı tarafından okunan Plan ve Bütçe Komisyonu raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

- İmar planı değişikliklerinin görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

- Meclis Üyesi Bilgehan Çağlar tarafından okunan İmar Komisyonu raporu oy birliğiyle kabul edildi.

- Temizlik İşleri Müdürlüğü Ücret Tarifesinin görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi. Ara komisyonda görüşülen ücret tarifesi güncellemeleri oy birliğiyle kabul edildi.

- Türk Kadınlar Birliği ile ortaklaşa yapılacak proje için belediye başkanına protokol yapma yetkisi konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

- ÇORDAŞ Olağanüstü Genel Kurulu’nda Çorlu Belediye Başkanlığını temsilen Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a yetki verilmesi konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Tekirdağ,Çorlu Belediyesi

Yaz Spor Okulları’nda ilk dönem tamamlandı

ODUNPAZARI’NDAN GÜVERCİN YETİŞTİRİCİLİĞİ VE HASTALIKLARI EĞİTİMİ

BAŞARILI SPORCULAR MECLİSİN KONUĞU OLDU