TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTILARI BAŞLADI

CHP 1.07.2024 17:00:51 0
TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTILARI BAŞLADI

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı Meclis toplantısının birinci oturumu Belediye Başkanımız Vahap Akay Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

Çerkezköy Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantı açılış ve yoklama ile başladı. Ardından gündemin birinci maddesinde, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sunulan 25.06.2024 gün ve 92611 sayılı Çerkezköy Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Görev ve Çalışma Hizmetleri Yönetmeliğinin kabulü konulu yazısı görüşüldü. Gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

GÜNDEM MADDELERİ KOMİSYONLARA HAVALE EDİLDİ

Toplantının ikinci gündem maddesinde ise İmar ve şehircilik Müdürlüğü’nün Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi 582 Ada 3 Parsel ile 476 Ada 1 Parsele ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği konulu yazısı görüşüldü. Gündem maddesi oy birliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi. Gündemin 3’üncü maddesinde ise İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün T.C. Tekirdağ 2. İdare Mahkemesi’nin 20.06.2024 tarihli ve 36548059 / (2022/805) / 19259 sayılı yazısı görüşüldü. Gündem maddesi de görüşülmek üzere oy birliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.

İKİNCİ OTURUM 4 TEMMUZ PERŞEMBE GÜNÜ

Toplantının son gündem maddesinde ise Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Belediye Hissesi konulu yazıları görüşüldü. Bu gündem maddesinin de oy birliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilmesinin ardından toplantı sona erdi. Çerkezköy Belediye Meclis, Temmuz ayı birinci oturumunu kapatan Belediye Başkanımız Vahap Akay, ikinci oturumun ise 4 Temmuz Perşembe günü saat 15.00’da Meclis Toplantı Salonu’nda yapılacağını kaydetti.


Tekirdağ,Çerkezköy Belediyesi

-KADIN KOLLARINDAN BAŞKAN BAKKALCIOĞLU’NA ZİYARET

-BOZÜYÜK BELEDİYESİ İTFAİYESİ'NDEN İŞYERİ PERSONELİNE YANGIN EĞİTİMİ

-BOZÜYÜK’TE TÜRKİYE-AVUSTURYA MAÇI, KURULAN DEV EKRANDA İZLENDİ

-BOZÜYÜK KENT KONSEYİ BAŞKANI NERMİN NALBANTOĞLU OLDU

YALOVA’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU

İlk ay verileri belli oldu

Esenyurtlular İki Yeni Parka Kavuşuyor

Buca’da 35 can için duygusal anma töreni

“KÖYDE HAYAT VAR” ETKİNLİĞİ BAŞLIYOR

39.1°