“TEMİZ ÇEVRE MUTLU DİNAR”

CHP 23.10.2024 23:10:22 0
“TEMİZ ÇEVRE MUTLU DİNAR”

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu’nun talimatları doğrultusunda Belediyemiz, halk sağlığını ve çevre temizliğini ön planda tutarak, temiz bir çevre için kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyor. Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı temizlik ekipleri, program dahilinde mahalle mahalle temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Belediyemizin temizlik ekipleri, sadece ana arterlerde değil, ara sokaklarda da titizlikle çalışarak Dinar’ın her köşesini pırıl pırıl yapmayı hedefliyor. Bu kapsamda, ekipler, belirlenen takvim çerçevesinde Konak Mahallemiz’de temizlik faaliyetlerini yürütüyor.
Çalışmalar sırasında sokaklar süpürülmekte, kaldırımlar temizlenmekte ve çevre düzenlemesi yapılmaktadır.
Dinar halkının temiz bir çevrede yaşaması için gece gündüz çalışan temizlik ekiplerimiz, vatandaşlardan da destek bekliyor. Temizlik çalışmalarının daha etkili ve kalıcı olabilmesi adına vatandaşlarımızın çöplerini belirlenen saatlerde ve kurallara uygun şekilde çıkarmaları, çevre temizliğine özen göstermeleri büyük önem taşıyor.
Belediyemiz, çevre temizliği konusunda azimle çalışmalarını sürdürmeye ve vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeye devam edecek.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Kepez’de ‘Fehim Paşa Konağı’ sahnelendi

Başkan Özcan muhtarlarla buluştu

16. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu İçin Geri Sayım Başladı

ODUNPAZARI BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ANLAMLI KONSER

“Daha huzurlu ve güvenli bir Türkiye için Cumhuriyet”

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Sinanpaşa Ziraat Odası Başkanımız Zafer Kahraman’a ziyarette bulundu.

BAŞKAN GÜREL TBB TOPLANTISINA KATILIM SAĞLADI

Konak’ta Can Dostları Koruyan İş Birliği