Temiz bir Balıkesir için “Atma Hareketi” başlıyor

CHP 6.10.2024 13:01:07 0
Temiz bir Balıkesir için “Atma Hareketi” başlıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile ATMA Derneği, çevre bilincini artırmak ve daha temiz bir şehir oluşturmak için “Atma Hareketi”ni Balıkesir’de başlatıyor.


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve ATMA Derneği iş birliğinde Balıkesir’de çevre bilincini artırmaya yönelik önemli bir çalışma hayata geçirildi. Bu çalışma ile Balıkesir’in sokaklarının ve parklarının temiz tutulması, atıkların doğru yönetilmesi ve çevre bilincinin artırılması hedeflenirken halkın da desteğiyle temiz bir çevre oluşturulacak.
“ŞEHRİMİZ ADINA ÖNEMLİ BİR ADIM ATTIK”
Balıkesir olarak doğanın ve çevrenin korunması için atılan her adıma destek vereceklerini belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, “ATMA Derneği ile yürüttüğümüz bu çalışma, çevre bilincini artırmak ve daha temiz bir şehir oluşturmak adına atılmış önemli bir adımdır. Halkımızı da bu önemli çalışmanın bir parçası olmaya davet ediyorum.” dedi.
“AMACIMIZ, KÜÇÜK ADIMLARLA BÜYÜK FARK YARATMAK”
ATMA Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Pervin Ersoy ise, “ATMA Derneği olarak Balıkesir’deki iş birliğimizle şehrin daha temiz çevreye kavuşmasına katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Gaziantep’ten sonra Balıkesir’in de bu harekete destek vermesi bizim için çok kıymetli. Amacımız, küçük adımlarla büyük bir fark yaratmak ve her bireyin atıklarını doğru şekilde yönetmesine yardımcı olmak.” şeklinde konuştu.


Balıkesir,Balıkesir Belediyesi

ODUNPAZARI’NDA HOBİ BAHÇESİ ADI ALTINDAKİ KAÇAK YAPILARIN YIKIMI BAŞLIYOR

CHP’li Belediyeler Dirençli Kentler Yaratmak İçin Hareket Geçti

FRANSA ANKARA BÜYÜKELÇİSİ BAŞKAN ÜNLÜCE’Yİ ZİYARET ETTİ

​İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri Foça’daki yangına müdahaleyi sürdürüyor

Büyükşehir, ‘Mersin 33 Kart’ı Tüm Ulaşım Ağına Yaymayı Sürdürüyor

Bandırma Kitap Günleri’nin 7. Günü Tüm Coşkusuyla Devam Ediyor!

ŞEHİR HASTANESİ ÇEVRESİNDEKİ YOLLAR AÇILIYOR

Temiz bir Balıkesir için “Atma Hareketi” başlıyor

18’inci Uluslararası Balkanlılar Halk Dansları Festivali başladı

30°