TEKNOFEST Heyecanı Başladı

Türkoğlu Demiryolları Lojistik Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası ve Liselerarası İnsansız Hava Araçları Yarışları başladı. 23 Eylül Pazartesi gününe kadar devam edecek organizasyona başta TEKNOFEST gençliği olmak üzere tüm vatandaşlar davet edildi.

TEKNOFEST 2024 Adana kapsamında Türkoğlu Demiryolları Lojistik Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası ve Liselerarası İnsansız Hava Araçları Yarışları başladı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen TEKNOFEST gençliğinin katılımıyla çeşitli yarışmalar düzenlenirken katılımcılara da teknoloji şöleni sunuluyor. 23 Eylül Pazartesi günü saat 18.00’a kadar devam edecek festival, her gün saat 09.30 itibariyle kapılarını ziyaretçilerine açacak. Geleceğe ışık tutan teknolojilerin yarıştığı festivale başta gençler olmak üzere tüm vatandaşlar davet edildi.

“Kahramanmaraş’ta Olmak Mutluluk Verici”

İnsansız Hava Araçları Yarışları katılımcılarından Eda Nur Özmen, “Gebze Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrencisiyim. Bu organizasyonun Kahramanmaraş’ta olması bizler için heyecan verici. TEKNOFEST sayesinde burada bir etkileşim alanı oluştu. Bu organizasyonun buradaki yaraları sarma noktasında faydalı olacağını düşünüyorum. Hem bizlere hem de Kahramanmaraş’a iyi gelecektir” diye konuştu. Ayhan Akbulut, “FORTEX takımı olarak Kayseri Erciyes Üniversitesi’nden katılım sağlıyoruz. Takım olarak TEKNOFEST’te çok ciddi başarılar kazandık. Kahramanmaraş’ta da hedefimiz birinci olmak. Yaşadığımız asrın felaketinden sonra İnsansız Hava Aracı Yarışları’nın Kahramanmaraş’ta düzenlenmesi bizi mutlu etti. Teknoloji konusundaki bilgi birikimimizi buradaki gençlerle paylaşmak da bizler için çok özel” dedi. Şengül Sude Şeker de, “Gebze Teknik Üniversitesi öğrencisiyim. Çok heyecanlıyım ve bizler için çok özel bir deneyim oluyor. İlk defa Kahramanmaraş’a geldik. Burada dereceye girmeyi hedefliyoruz” cümlelerini kaydetti.

TEKNOFEST’e Ücretsiz Ring Seferleri

Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu Demiryolları Lojistik Merkezi’nde gerçekleştirilen Uluslararası ve Liselerarası İnsansız Hava Araçları Yarışları’na ulaşım için şehir merkezinden ücretsiz ring seferleri düzenliyor. 19 – 23 Eylül tarihleri boyunca her gün Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi önünden 09.00 – 11.00 – 13.00 - 15.00 ve 17.00 saatlerinde hareket edecekler otobüsler; 10.00 – 12.00 – 14.00 - 16.00 ve 18.00 saatlerinde ise TEKNOFEST alanından geri dönüş yapacak.

Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar Engelli Koordinasyon Merkezini Ziyaret Etti

BAŞKAN ATAÇ MAHMUDİYE'NİN KURTULUŞ GÜNÜ ETKİNLİKLERİNE KATILDI

Dünya Temizlik Günü’nde SELÇUKLU BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİYLE BİRLİKTE ANLAMLI ETKİNLİK

KARAKÖPRÜ'DE SOSYAL MARKET İLE YÜZLER GÜLÜYOR

İnegöl’de Hedef 42 Bin Ton Ceviz

19 Eylül Gaziler Günü İlçemizde Düzenlenen Resmi Törenle Kutlandı.

“Gaziler vatanı için canlarını ortaya koyan kahramanlarımızdır”

Kaymakam İzzet Cem Eser ve Başkan Muhittin Özaşkın Cumhuriyet İlkokulu'nda İlköğretim Haftası Programına Katıldı

Atakum Belediyesi’nden ‘Güne Sporla Başla’ etkinliği

SASKİ’de hayat kurtaran ‘heimlich’ manevrası eğitimi

PAMUKKALE BELEDİYESİ UNUTMUYOR, UMUT OLUYOR

BAŞKANIMIZ UZUN’DAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI…

GİRESUN BELEDİYE BAŞKANI VE BAŞKANIMIZ YOMRA VAKFINI ZİYARET ETTİLER

Başkan Görgel: “Elbistan’a 5,5 Milyar TL’nin Üzerinde Yatırım Kazandıracağız”

Sektör ve fahiş fiyat denetimlerinde bu yıl 327,4 milyon lira ceza kesildi

Akar ve Büyükkılıç, Gençlik Merkezi’nde Gençlerle Buluştu

3250 Ton Asfalt Çankırı Cadde ve Sokakları ile Buluştu

Yenimahalle Belediyesi Havuzları Sıcak Yaz Günlerini Serinletti

“Bizim için değerlisiniz”

PERSONEL’E YÖNELİK KURUM İÇİ EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

Alzheımer Hastaları, Hayata Büyükşehir’le Gülümsüyor

"Başkan Özaşkın’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı: ‘Gazilerimiz Onur ve Kahramanlık Timsalimizdir’"

BAŞKAN CANDAN YÜCEER'İN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Yenimahalle Belediyesi Gelinleri Düğüne Hazırlıyor

İtfaiyecilik Hayali Olan Minik Umut’a Büyükşehir İtfaiyesi’nden Sürpriz Doğum Günü

BAŞKAN ATAÇ: "TEPEBAŞI'NDAKİ ÜRETİMLE İFTİHAR EDİYORUZ"

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA ÖZEL ŞENLİK

ODUNPAZARI ESOK RALLİSİ SONA ERDİ

Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri’ne Yeni Başvurular Alınıyor!

TEKNOFEST Heyecanı Başladı

Yükleniyor