TEKNİK EKİP SAHADA İNCELEMEMELERDE BULUNDU

CHP 19.09.2024 20:43:33 0
TEKNİK EKİP SAHADA İNCELEMEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanımız Metin Gürbüz,  Başkan Yardımcılarımız, Birim Müdürlerimiz ve Teknik Personelimiz ile birlikte; AR-GE ve Stratejik Planlama ekibiyle oluşturulan ve aynı zamanda 2025-2029 Stratejik Planı'nda da yer alan proje sahalarını içeren bir teknik gezi gerçekleştirdi.

Teknik gezi kapsamında;
Boztepe Krater Gölü(Sülük Gölü)Tabiat Parkı, Şahin Tepesi seyir terası, Akliman ve Bostancılı kamp, karavan  ve çadır alanları, yeni hayvan barınağı alternatif lokasyonları,Destek Hizmetleri Müdürlüğü sahası içinde parke taşı üretim tesisi ve yeni itfaiye müfreze yeri tespiti, kreş alanı, amfi tiyatro ve kum voleybolu sahası, halı saha planlamaları, taşınması planlanan ilçe otogarı yeni alanı,  şehirlerarası otogarımızda incelemelerde bulunuldu.

#SinopBelediyesiSizinİçinÇalışıyor

Sinop,Sinop Belediyesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin süt tankı destekleri sürüyor

-ANI EVİ'NE ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ