TEKKİRAZ’A ENTEGRE SAĞLIK MERKEZİ

AK PARTİ 5.07.2024 19:45:09 0
TEKKİRAZ’A ENTEGRE SAĞLIK MERKEZİ

Tekkiraz Mahallesi’nde; bünyesinde 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu, ASM, diş ünitesi ve gebe izleme merkezi de olan Entegre Sağlık Merkezi’nin yapımına başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan üstlenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Başkan Tavlı ve Başkan Alparslan’a ziyaretleri sırasında ilçe yönetim kurulu ve meclis üyeleri de eşlik etti.

Başkan Tavlı; “Tekkiraz Merkezi Bir Konumda Bulunuyor”

Tekkiraz’ın lokasyon olarak merkezi bir konumda bulunması sebebiyle sağlık hizmetlerine ulaşım noktasında önem arz ettiğini kaydeden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yaptığı açıklamada, “Bu bölgede ön sağlık hizmetlerinin yürümesi noktasında eski hizmet binası ihtiyacı karşılamıyordu. Hemşerilerimize saha iyi bir ortamda sağlık hizmetlerinin sunulması noktasında burada yeni bir hizmet binasına başlanmış oldu. Burada ilk sağlık hizmetleri verilirken, aynı zamanda 122 acil sağlık birimi de yer alarak olası bir durumda acil olarak müdahale edilmesi sağlanacak. Diş ünitesinin de olduğu Entegre Sağlık Merkezi’nin mahallemize kazandırılmasındaki destekleri için Ordu Milletvekillerimiz, Prof. Dr. Sn. Mahmut Özer’e, Sn. İbrahim Ufuk Kaynak’a, Sn. Mustafa Hamarat’a, Sn. Naci Şanlıtürk’e, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız Sn. Yavuz Selim Kıran’a, Devlet büyüklerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bölgemize hayırlı olsun” diye konuştu.

İlçe Başkanı Alparslan; “Tekkiraz ve Bölgesinin Önemli Bir İhtiyacını Karşılayacak”

Entegre Sağlık Merkezinin Tekkiraz ve bölgesinin önemli bir ihtiyacını karşılayacak olduğunun altını çizen AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ise temeli atılan hizmet binasının kısa sürede tamamlanarak hizmete gireceğini söyledi. 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu, ASM ve diş ünitesini de içinde bulunduran Entegre Sağlık Merkezi’nin bu yönü ile de vatandaşların taleplerine karşılayacağını kaydeden Başkan Alparslan, ulaşım ve zaman noktasında çok kıymetli olan bu eserin hayırlı olmasını diledi.


Ordu,Ünye Belediyesi

Belediyemizden LGS´de Dereceye Giren Öğrencilere 10 Milyon TL´lik Ödül

Başkan Geçit’ten Hicri Yılbaşı ve Muharrem Ayı Mesajı

Yeşilyurt Belediyesi Depremzede Aileler İçin Dev Ekran Kuruyor

SELÇUKLU’DA 2 BİN 843 ÖĞRENCİ FUTBOL BRANŞINDA EĞİTİM ALIYOR BAŞKAN PEKYATIRMACI,“FUTBOLDA ELDE ETTİĞİMİZ ŞAMPİYONLUKLARIN TEMELİ SPOR OKULLARIMIZDA ATILIYOR”

Belediyemizden Londra´ya Uzanan Yolculuk

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NİN İLÇEYE KAZANDIRDIĞI 270 PARK VE 3 MİLYON METREKARE YEŞİL ALAN VATANDAŞLARIN GÖZDESİ OLDU

Yeniceköy Futbol Sahası Yenilendi

TURİSTİN ŞİKAYETİ HAVADA KALMIYOR

Sakarya’da tarihin en büyük sanat yatırımına meclis onayı

36.3°