CHP 10.10.2024 00:09:21 0
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Ekim 2024 Dönemi Meclis Toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Birinci Başkan Vekili Hasan Toprak başkanlığında, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Meclis toplantısı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.  Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı, komisyon kararlarına ait dosyalar meclise sunuldu. Değerlendirilmesi gereken gündem maddeleri ise görüşülmek üzere ihtisas komisyonlarına havale edildi.

SU ÇALIŞTAYI YAPILACAK

Tekirdağ Büyüyükşehir Belediye Meclisi Birinci Başkan Vekili Hasan Toprak, toplantıda alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulundu ve Kasım Ayı içerisinde, en önemli gündem maddelerinden biri olan su ile ilgili 'Su Çalıştayı' yapılacağını dile getirerek tüm meclis üyelerini çalıştaya katılarak yapılacak çalışmalara katkı vermeye davet etti.

Tekirdağ,Tekirdağ Belediyesi

Bulgaristan Belediye Genel Sekreterler Birliği Süleymanpaşa’da Toplandı

ÇAMLICA VE ÇANKAYA MAHALLE SAKİNLERİ FRİG VADİLERİNDE

Mamak Belediyesi Okul Öncesi Eğitim İçin Hazırlıklarını Tamamladı

İz bırakan sporcular İzmir Spor Zirvesi’nde

Cumhuriyet Meydanı’nda yer alan banklarımızı yenileyerek halkımıza daha konforlu ve estetik bir oturma alanı sunduk.

Başkan Özarslan, Filistin’e Destek yürüyüşüne katıldı

9 GÜN SÜREN EDEBİYAT YOLCULUĞU SONA ERDİ