CHP 24.09.2024 01:55:14 0

23.09.2024

5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile 5393 sayılı Belediye Kanunu'na dayanılarak hazırlanan “ T.C. Denizli Büyükşehir Belediyesi Teşkilat Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ” Büyükşehir Belediye Meclisinin 12.09.2024 tarih ve 513 sayılı Kararı ile oybirliğiyle kabul edilmiştir.

T.C. Denizli Büyükşehir Belediyesi Teşkilat Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, ulaşmak için tıklayınız.

.

Denizli,Denizli Belediyesi

Yeni Üretim Sezonu Başladı

Ahilik Haftasında konuşan Başkan Kaya: “Esnafımıza can suyu olacak projelerimizi hayata geçireceğiz”

GLOBAL STARTUP AWARDS İLK KEZ TÜRKİYE’DE

BOĞAZDA GÖRSEL ŞÖLEN

BBB Yayınları, Bandırma Kitap Günleri’nin ilgi odağı

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu Nisa Şarküteri İşletmesinin Açılışına Katıldı.

Çocuk Kültür Evi Atölye Kayıtları Başlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı