TBB 6 Şubat Afet Bölgesi Mevcut Durum Değerlendirmesi ve Gelişim Öneriler Raporu

CHP 22.09.2024 02:25:02 0

20.09.2024

6 ŞUBAT AFET BÖLGESİ MEVCUT DURUM DEĞERLENDİRMESİ VE GELİŞİM ÖNERİLER RAPORU

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin 18’nci ayında mevcut duruma ilişkin  "Afet Bölgesi Mevcut Durum Değerlendirmesi ve Gelişim Önerileri Raporu" yayımlandı. İlgili rapor Ek'te bulunmaktadır.

Ek: Afet Bölgesi Mevcut Durum Değerlendirmesi ve Gelişim Önerileri Raporu

.

Denizli,Denizli Belediyesi

Başkan Kaya, Araklı’da selden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu