TARSUS BELEDİYESİ 2025 MALİ BÜTÇESİ BELİRLENDİ

Tarsus Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı Başkan Boltaç'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, 2025 mali yılı bütçesi belirlendi, teröre karşı birlik mesajı verildi.

Tarsus Belediye Meclisi'nin 3 Ekim 2024 tarihli ve 118 sayılı kararı ile Plan, Bütçe ve Kesin Hesap Komisyonu'na havale edilen 2025 mali yılı bütçesi, 16 Ekim 2024 tarihinde komisyon tarafından değerlendirildi ve meclis onayına sunuldu. Yapılan oylamada, 2025 yılı mali bütçesi oybirliği ile kabul edilerek 2 milyar 550 milyon TL olarak belirlendi.

TERÖRE KARŞI BİRLİK MESAJI

Meclis oturumunda, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi'ne (TUSAŞ) yapılan terör saldırısı kınandı. Tüm parti temsilcileri terörü lanetleyerek birlik mesajı verdi. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç da saldırıya tepki göstererek, terörün her türlüsüne karşı olduklarını vurguladı.

29 EKİM CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜNE DAVET

Başkan Boltaç, toplantı sonunda tüm vatandaşları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda düzenlenecek kortej yürüyüşüne davet etti. Kortej 29 Ekim Salı günü saat 19:00'da Cengiz Topel Lisesi önünden başlayarak Atatürk Gösteri Merkezi’nde son bulacak ardından İrem Derici Konseri ile etkinlik devam edecek. Cumhuriyet değerlerinin önemine dikkat çeken Boltaç, birlik ve beraberlik içinde bayram coşkusunu hep birlikte yaşayacaklarını belirtti.

KARKAMIŞ BELEDİYESİ İLE KARDEŞ ŞEHİR İLİŞKİSİ BAŞLADI

Toplantıda, Tarsus Belediyesi ile Karkamış Belediyesi arasında kardeş şehir ilişkisi kurulması önerisi de oybirliği ile kabul edildi. Bu adım, iki belediye arasında kültürel ve sosyal iş birliğinin güçlenmesini sağlayacak.

Mersin,Tarsus Belediyesi

BAŞKAN KURT, “İZİNSİZ YAPILAŞMA İLE İLGİLİ MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEKTİR”

UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ

YENİ İMAR YOLLARI AÇMAYA DEVAM EDİYORUZ.

Siirt Belediyesi'nden Kent Merkezinde Yeşillendirme Çalışmaları

Başkan Görgel, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Katıldı

Başkan Topaloğlu’na okul arkadaşlarından ziyaret

Başkan Öztaş’tan Taziye ve Geçmiş Olsun Ziyaretleri

-BAŞKAN BAKKALCIOĞLU, KUZEY KAFKASYA KÜLTÜR DERNEĞİ’NİN PROGRAMINA KATILDI

Akdeniz Sanayi Sitesi esnafına ferdi tapu

İÇE SUYU ARITMA TESİSİNDE SONA YAKLAŞIYOR.

Başkan Gülpınar, “Şanlıurfa’nın Ve Bölgenin Kültür Elçisi Olmaktan Memnuniyet Duydum”

Alparslan Türkeş Bulvarı tamamlandı

ETKİLİ İLETİŞİMLE HIZLI ÇÖZÜMLER

Konak Belediye Meclisi 2025 Yılı Mali Bütçesini Onayladı