TARLA KİRALAMA İLANI

CHP 19.09.2024 18:38:55 0
TARLA KİRALAMA İLANI

Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda belirtilen tarlalar, ziraatçilik olarak kullanılmak üzere, 04/09/2024  tarih ve 827 sayılı encümen kararı ,2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince AÇIK TEKLİF (arttırma ) usulü ihale ile ihale tarihinden itibaren (3) üç yıllığına  kiraya verilecek olup, İkinci ve üçüncü yıl kiraları, önceki yıl kira bedeline (DİE-ÜFE) (Devlet İstatistik Enstitüsü –Üretici Fiyat Endeksi) artış oranın ilavesi ile belirlenecektir. Taşınmazların ilk ihaleleri 25.09.2024 Çarşamba günü saat 09.00 ‘ da, İstekli bulunmaması veya verilen teklifin ihale komisyonunca hadde layık görünmemesi halinde,02.10.2024 Çarşamba günü saat 14.00 ‘da Bandırma Belediyesi Encümen salonunda yapılacaktır.

Balıkesir,Bandırma Belediyesi

-GAZİLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Atakum’da okul bahçeleri daha konforlu hale getiriliyor

Başkan Özmen Nişancı Mahallesi sakinleriyle buluştu