CHP 28.09.2024 07:27:41 0
Tarım, Hayvancılık Makineleri ve Teknoloji Festivali Açılışı Gerçekleştirildi

Tarım, Hayvancılık Makineleri ve Teknoloji Festivali, ilçemiz Kapalı Pazar Yeri (Çok Amaçlı Fuar Alanı)’nde vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle açılışı gerçekleşti. Çevre il ve ilçelerden gelen ziyaretçilerimizin de katılımıyla büyük bir coşku ve heyecana sahne olan açılış töreninde, il ve ilçe protokolümüz, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yaparak, Açılış Kurdelesini Kesti.
Heyet Açılış Töreninin Ardından Festival için Kurulan Standları Gezerek Stand Sahibi Esnaflarımıza Hayırlı İşler Diledi.
Açılış törenine; Afyonkarahisar Valimiz Kübra Güran Yiğitbaşı, İlçe Kaymakamımız Kemal Duru, Evciler İlçe Kaymakamımız Enes Halis, Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Ali Özkaya, Hakan Şeref Olgun, Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Burcu Köksal, Cumhuriyet Başsavcısı Vekilimiz Şeyma Duman Akyol, Seçim Hakimimiz Mevlüt Cihat Şahin, Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu ve Kıymetli Eşi Aydan Topçu, Evciler Belediye Başkanımız Berrin Uğurlu, Dazkırı Belediye Başkanımız Fatih Çiçek, Tatarlı Belediye Başkanımız Musa Kayer, Haydarlı Belediye Başkanımız Süleyman Çetinkaya, İlçe Jandarma Komutanımız Fuat Topal, ilçe Emniyet Müdürü Vekilimiz Tolga Pazar, İyi Parti Afyonkarahisar İl Başkanımız Muhammet Mısırlıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclis Üyelerimiz Nihat Çalışkan, Kemal Başoğlu, Bilal Demiröz, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız Ali Arıkan, Ak Parti İlçe Başkanımız İbrahim Özgül, İyi Parti İlçe Başkanımız Murat Ataş, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Veli Özcan, Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız ve Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız Cengiz Güçlü, Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız ve Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekilimiz Sabri Can Bekle, Dinar Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Gürpınar, İl ve İlçe Protokolümüz, Merkez ve Mahalle Muhtarlarımız, Vatandaşlarımız ve Üretici Değerli Çiftçilerimiz Katıldı.
Festivalimizin, ilçemize ve bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, çiftçilerimiz ve üreticilerimizin teknolojiyi kullanarak verimliliklerini artıracakları bu etkinliğin, tarım ve hayvancılık alanında kalkınmamıza katkı sağlayacağına inanıyoruz.
1.ncisi Düzenlenen Tarım, Hayvancılık Makineleri ve Teknoloji Festivali’ne 191 Firma ve 371 marka Katılım Sağladı.
Tüm katılımcılarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, festivalin başarılarla dolu geçmesini temenni ediyoruz.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

AHMET ÖZEL’İN MAGMA / LAV SERGİSİ AÇILDI

Kepez’de kış spor okulları başlıyor

Tarım, Hayvancılık Makineleri ve Teknoloji Festivali Açılışı Gerçekleştirildi