Suruç’ta Sıcak Asfalt Çalışmaları Başladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Suruç ilçesine içme suyu ve kanalizasyon şebeke döşeme çalışmaları yapıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin çeşitli bölgelerinde sürdürdüğü yol yapım ve asfalt çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Suruç ilçe merkezinde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt uygulamasına başladı. Sıcak asfalt serimi öncesi yaklaşık iki hafta boyunca trasman ve Mekanik serimi yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın talimatlarıyla, Suruç ilçesi Mürşitpınar yolunda başlatılan asfalt serimi hızlı bir şekilde devam ediyor.

Suruç'un ulaşım altyapısını güçlendirmeyi amaçlayan bu çalışmalar, vatandaşların yaşam kalitesini arttırıyor.

Vatandaşların taleplerini dikkate alan Büyükşehir Belediyesi, öncelikli olarak yoğun kullanılan yollar üzerinde çalışmalara ağırlık vermeye devam ediyor. Çalışmalarla birlikte vatandaşlar, daha konforlu bir ulaşım imkanı bulacak.

Asfalt çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ve ekibine teşekkür etti.

Suruç ilçesinde Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında bulunan tüm cadde ve yollar kış mevsimi öncesi asfaltlanacak.

Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Dünya Odalar Federasyonu Genel Konsey Toplantısı'nda Konuştu

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ HATİCE IŞIK GÜRÇINAR, 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI

Büyükşehir’den İhale

Cumhuriyet coşkusu Kemalpaşa'da başladı

AVCILAR BELEDİYESİ YENİ BİNASINA KAVUŞUYOR

Şırnak’ta Polis ve Çocuklar Gökyüzünü Birlikte Şenlendirdi

Bandırma’da 25 yıllık hasret sona eriyor

19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlu Olsun!

Başkan Özdemir’in Muhtarlar Günü Mesajı

Atakum Belediyesi’nin 2025 mali yılı bütçesi 2 milyar 555 milyon TL

Hayvanlara Şiddet Durdurulamıyor

YUNUSEMRE EKİM AYI MECLİSİ 2. OTURUMU YAPILDI