Suruç - Eyyübiye Arası Grup Yolu Asfaltlama Çalışmaları Başladı

DİĞER 6.10.2024 22:16:37 0
Suruç - Eyyübiye Arası Grup Yolu Asfaltlama Çalışmaları Başladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Aligör, Doğanbey, Sergen, Zeytindağı, Karacaören, Bozyokuş, Olukyanı ve Tekyamaç güzergâhlarını kapsayan yollarda sathi kaplama asfalt çalışmalarına başladı.

Kırsal kesimdeki altyapı eksiklerini gidermeyi hedefleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi,  kırsal mahalle yollarının iyileştirilmesiyle vatandaşlara daha rahat seyahat etme olanağı sağlayacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi çalışmaların kırsal kalkınma ve yaşam kalitesine önemli katkıda bulunacak sathi kaplama asfalt çalışmalarıyla yollarda kaliteyi artırmayı hedefliyor.

Mahalle sakinleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü asfalt çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek ekiplere teşekkür etti.

Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi

YOMRA BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sur ilçesindeki çocuklar için kent gezisi

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü