SÜRDÜRÜLEBİLİR SANAT KADIN KOOPERATİFİ TARİHİ KAPANCA SOKAK’TA AÇILIYOR

CHP 10.05.2024 13:23:11 0
SÜRDÜRÜLEBİLİR SANAT KADIN KOOPERATİFİ TARİHİ KAPANCA SOKAK’TA AÇILIYOR

İzmit Belediyesi öncülüğünde 7 kadının bir araya gelerek kurmuş olduğu Sürdürülebilir Sanat Kadın Kooperatifi (SUSAKO), 10 Mayıs Cuma günü saat 14.00’te Tarihi Kapanca Sokak’ta açılıyor

İzmit Belediyesi, kadınların toplumsal hayatın her alanında aktif olması adına yeni bir projeye daha öncülük ediyor. 7 kadının bir araya gelerek kurduğu Sürdürülebilir Sanat Kadın Kooperatifi (SUSAKO), İzmit Belediyesi tarafından tahsis edilen Tarihi Kapanca Sokak’taki binada faaliyet gösterecek. Sürdürülebilir Sanat Kadın Kooperatifi (SUSAKO), 10 Mayıs Cuma günü saat 14.00’te hizmete açılacak.

Kadınlara Destek Olacak

SUSAKO, sanatçıların veya kültürel üreticilerin çalışmalarını sürdürmek ve iş birliği yaparak ekonomik ve toplumsal fayda sağlayan çalışmalara imza atmak amacıyla kurulan bir üretim platformu olarak Kapanca Sokak’ta faaliyetlerini sürdürecek. Kültür-sanat alanında toplumsal fayda yaratan atölyeler, eğitim programları, seminerler gerçekleştirerek kadınların sosyo-ekonomik hayata katılmalarına destek olacak.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

MODERN HAYVAN PAZARI’NDA KURBALIK HAYVAN SATIŞI 27 MAYIS’TA BAŞLIYOR

İZMİT BELEDİYESPOR YÜZME KULÜBÜ GELİŞİM LİGİ’NDEN BAŞARIYLA DÖNDÜ

İZMİT BELEDİYE MECLİS BAŞKANVEKİLİ CENGİZ ÖZCAN ŞEYH EDEBALİ CAMİİ’NDE CEMAATLE BULUŞTU