Sur’daki metruk binalarda ilaçlama çalışması

DİĞER 7.09.2024 20:21:54 0
Sur’daki metruk binalarda ilaçlama çalışması

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Sur ilçesindeki metruk binalarda yılan, akrep ve benzeri haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları yapıyor.

Sağlık Daire Başkanlığına bağlı ilaçlama ekipleri, merkez ve kırsal mahallelerde, yurttaşların yaşamlarını sağlıklı ve rahat bir şekilde sürdürebilmesi için ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında sivrisinek, karasinek, yılan ve akrep ve benzeri haşerelere karşı yapılan ilaçlamalarla bu yöndeki şikayetler önemli ölçüde azaldı.

Kemirgenlere karşı ilaçlama yapıldı

Program dahilinde yapılan ilaçlamalar dışında Alo 153 Destek Hattı’na gelen talep ve şikayetlere de anında müdahale ediliyor.

Bu kapsamda Sur içinde ikamet eden yurttaşların talebi üzerine çalışma alanında olmamasına rağmen Sağlık İşleri Daire Başkanlığı İlaçlama ekipleri, şikayet konusu metruk binalarda kemirgenlere karşı ilaçlama yaparak yurttaşların taleplerini yerine getirdi.

Diyarbakır,Diyarbakır Belediyesi

Ana Dilde Çocuk ve Yetişkinler için Atölye Kayıtlarımız Başladı.

Liman Ayık Yaşam Derneği’nin Şanlıurfa Şubesi Dualarla Açıldı

Başkan Arı Sümer Mahallesi’nde Vatandaşlarla Pekmez Kaynattı