Süper Lig’de Derbi Haftası

CHP 26.04.2024 19:16:51 0
Süper Lig’de Derbi Haftası

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü basketbol takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) 29’uncu hafta maçında Ege derbisinde Çağdaş Bodrumspor ile deplasmanda karşılaşacak. Yeşil-beyazlı takım, derbi hazırlıklarının Manisa etabını tamamladı.

Sezonun öne çıkan takımlarından biri olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü basketbol takımı, deplasmanda Çağdaş Bodrumspor ile karşılaşacak. Ege derbisine sahne olacak 29’uncu hafta mücadelesi 27 Nisan Cumartesi günü saat 18.00’de oynanacak. Normal sezonu 5’inci sırada tamamlayıp, play-off’a iyi bir noktadan girmek isteyen Potanın Tarzanları, mücadelenin son antrenmanını Muğla Menteşe Kapalı Spor Salonu’nda yapacak.

Manisa,Manisa Belediyesi

MİLLİ BOCCE SPORCUSU MEHMET CAN YAKIN, DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİ HEYECANINI BAŞKAN YILDIZ İLE PAYLAŞTI

AŞEVİ HAYIRSEVERLERİN DESTEĞİNİ BEKLİYOR

TANİNİ TRİO ESKİŞEHİR’DE MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU