Tarih: 27.10.2024 19:30

Süleymanpaşa Cumhuriyet Yürüyüşünde buluşacak

Facebook Twitter Linked-in

Süleymanpaşa Belediyesi Cumhuriyetimizin 101. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında 29 Ekim Salı günü Cumhuriyet Yürüyüşü düzenleyecek.

Binlerce Süleymanpaşalı’nın katılması beklenen Cumhuriyet Yürüyüşü öncesi kutlama etkinlikleri saat 10.30’da 1923 Kulaç Açık Deniz Yüzme Etkinliği ile başlayacak.

Saatler 18.00’i gösterdiğinde köprübaşı mevkiinden hareket edece kortej, Tekirdağ Valiliği önüne kadar davullarla zurnalarla, dört bir yanda dalgalanan al bayraklarımızla coşku içinde sürecek.

Yürüyüşün ardından saat 18.45’te sahne etkinlikleri ile Cumhuriyetimizin 101. yılı kutlamaları devam edecek. Müzik, dans ve çeşitli sürpriz gösterilerle Süleymanpaşalılar eğlence dolu bir gece geçirecek.

BAŞKAN VOLKAN NALLAR: “TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ”

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ile ilgili konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, herkesi etkinliklere katılmaya davet ederken; “Bu özel günde hep birlikte olmanın heyecanını yaşayalım ve Cumhuriyetimizin değerlerini coşkuyla kutlayalım! Tüm halkımızı bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.


Tekirdağ,Süleymanpaşa Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —