Tarih: 10.10.2024 13:09

Süleymanpaşa Belediyesi Kış Okulları ve Mesleki Gelişim Kursları Başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Süleymanpaşa Belediyesi, 2024-2025 eğitim yılı Kış Okulları ve Mesleki Gelişim Kursları ile yeni döneme merhaba diyor.

Belediye bünyesinde düzenlenen kurslar, gençlerin ve çocukların eğitiminin yanı sıra yetişkinlerin de kişisel gelişimine katkı sunmak amacıyla planlandı. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen kurslar, başta gençler ve çocuklar olmak üzere geniş bir yaş aralığına hitap ediyor.

ÇOCUKLAR İÇİN ONLARCA SPOR VE SANAT KURSU AÇILACAK

Bu yıl 4-7 yaş grubundaki çocuklar Resim, Piyano, Drama, Akıl Ve Zekâ Oyunları, İngilizce ile Orff ve Ritim Atölyesi gibi kurslarla hem eğlenecek hem de yeteneklerini geliştirme fırsatı bulacak.

7-15 yaş grubundaki çocuklar için ise Resim, Halk Oyunları, Bağlama, İngilizce, Drama, Bilgisayarlı Robotik Kodlama, Akıl ve Zekâ Oyunları, Piyano, Gitar, Keman, Orff ve Ritim gibi kültür ve sanat branşları; Tenis, Tekvando, Karate, Güreş, Boks, Yüzme, Futbol, Basketbol, Voleybol, Kick Boks, Buz Pateni, Satranç, Judo ve Olimpik Okçuluk gibi spor branşları yer alıyor.

MESLEKİ GELİŞİM VE HOBİ EĞİTİMLERİ YETİŞKİNLERE HİTAP EDİYOR

Süleymanpaşa Belediyesi Kış Okulları bünyesinde yetişkinler için de çeşitli dallarda eğitimler bulunuyor. Çinicilik, Dikiş Kursu, Keman, Pilates, Bağlama ve Halk Oyunları gibi alanlarda düzenlenen kurslar, katılımcılara hem kişisel hem de mesleki gelişim imkânı sunacak.

BAŞKAN VOLKAN NALLAR’DAN DAVET

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar da Kış Okulları ile ilgili bir açıklama yaparak şunları söyledi: “Çocuklarımızın spor ya da sanat dallarıyla kendilerini geliştirmelerine, vatandaşlarımızın da yeni hobiler ya da meslekler edinmelerine katkı sunmak için her fırsatı değerlendiriyoruz. Kış Okulları ve Mesleki Gelişim Kurslarımız bu çabamızın bir parçası. Özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin bir sporla, bir sanatla haşır neşir olmaları, kendilerine bir değer katmaları, boş zamanlarını kaliteli şekilde değerlendirmeleri, yeni arkadaşlıklar edinmeleri, kötü alışkanlıklar ve çevrelerden uzak durmaları gibi hedeflerle açtığımız bu kurslara yüksek bir talep ve başvuru olduğunu görüyor ve bundan büyük memnuniyet duyuyoruz. Tüm vatandaşlarımızı, kontenjanlarımız dolmadan önce hem çocukları hem kendileri için uygun kurslara katılmaya davet ediyoruz.”

KAYITLAR İNTERNETTEN, SON TARİH 15 EKİM

Kış Okulları ve Mesleki Gelişim Kurslarına son başvuru tarihi 15 Ekim Salı olarak belirlendi. Kayıtlar çevrimiçi olarak Süleymanpaşa Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.suleymanpasa.bel.tr üzerinden yapılacak. Bilgi almak isteyen vatandaşlar da 0282 259 59 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi üzerinden sorularına cevap bulabilecek.


Tekirdağ,Süleymanpaşa Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —