Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı yılsonu gösterisi göz kamaştırdı

CHP 28.06.2024 19:31:04 0
Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı yılsonu gösterisi göz kamaştırdı

Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılını muhteşem bir gösteri ile tamamlarken, Mezuniyet Töreni ailelere ve öğrencilere gurur dolu anlar yaşattı.

Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı 2023-2024 mezunları, Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle mezuniyet belgelerini aldılar.

BAŞKAN VOLKAN NALLAR SANATÇI ADAYLARINA BAŞARILAR DİLEDİ

Yeni mezun sanatçı adaylarına belgelerini Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar ve Belediye Başkan Yardımcısı Emin Benan Utku takdim etti.

Mezuniyet töreninde konuşan Belediye Başkanı Volkan Nallar, sanata gönül vermiş gençlere bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerken, bu yolda evlatlarını destekleyen ailelere ve gençlerin kaliteli sanat eğitimi almalarını sağlamak için çalışan öğretmenlere de teşekkür etti.

YILSONU GÖSTERİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Mezuniyet töreninin yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarının yılsonu gösterisi de büyük ilgi gördü. Her yaştan konservatuvar öğrencisinin, yeteneklerini ve eğitimleri boyunca öğrendiklerini sergiledikleri yılsonu gösterisi, konserler, enstrüman icraları, halk oyunları ve bale gösterileri ile salonu dolduran yüzlerce sanatsever tarafından dakikalarca alkışlandı.

ÇALGI YAPIM BÖLÜMÜ SERGİSİ İLGİ ODAĞI OLDU

Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı bünyesinde eğitim veren bölümlerden biri olan Çalgı Yapım Teknolojileri Bölümünün yılsonu sergisi de gösteriyi izleyenlerin uğrak noktalarından biri oldu. Sergide yıl boyunca öğrencilerin ürettikleri enstrümanlar sergilendi.


Tekirdağ,Süleymanpaşa Belediyesi

Büyükşehir'den Yılkı Atına 5 Saat Süren Tedavi

Ahmet Akın, personelinin arkasında durdu!

Bursa’da yangın seferberliği sürüyor

Mudanya Plajı, Büyükşehir kalitesiyle hizmete açıldı

Bursa Kent Konseyi’nde Ertuğrul Aksoy dönemi

Osman Kaan, Mamak’ın Gururu Oldu

Osman Kaan, Mamak’ın Gururu Oldu

EFSANELER 'ALTIN AYAKLAR' İLE YAŞATILIYOR

TEPEBAŞI KADINLARIN YANINDA

34°