Tarih: 19.09.2024 00:11

Şuhut’umuzda hizmete giren “Et Dünyası” isimli işyerinin açılış törenini gerçekleştirdik

Facebook Twitter Linked-in

Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, ilçeye kazandırılan yeni işletmelere yönelik destek ve ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda, ilçede hizmet vermeye başlayan "Et Dünyası" isimli işyerinin açılışına katılan Başkan Özaşkın, işletme sahipleriyle yakından ilgilendi ve yerel ekonomik hareketliliği destekledi.
Açılış töreninde konuşan Başkan Özaşkın, “Şuhut’umuzda hizmete giren 'Et Dünyası' isimli işyerinin açılışını gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Yeni işyerinin işletme sahibine hayırlı olmasını temenni ediyor, bol kazançlar diliyoruz. Bu tür yatırımlar, ilçemizin ekonomik gelişimine önemli katkılarda bulunuyor. Şuhut’ta tüm yatırımları yakından takip ediyor ve ilçemizin kalkınmasına katkıda bulunacak her adımı destekliyoruz,” şeklinde konuştu.

Afyonkarahisar,Şuhut Belediyesi

Orjinal Habere Git