Şuhut'ta Hafızlık Merasimi Düzenlendi

MHP 20.09.2024 13:07:01 0
Şuhut

Şuhut İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen ve ilçede Kur'an Kursu eğitimi alan öğrencilerin mezuniyet töreni, 14 Eylül Cumartesi günü saat 10.00'da Şuhut Şelale Düğün Salonu'nda gerçekleşti. Bu anlamlı törende, Şuhut Emine Erdoğan Kız Kur’an Kursu ve Şuhut Bölge Erkek Yatılı Kur’an Kursu'ndan mezun olan toplam 102 hafız öğrenci için özel bir program düzenlendi.

Hafızlık merasimine Şuhut Kaymakamı İzzet Cem Eser ve Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın katıldı
Program boyunca, öğrenci aileleri ve misafirler duygusal anlar yaşarken, öğrencilere başarı belgeleri ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Erkek ve kız Kur'an kurslarından mezun olan öğrenciler, aldıkları hafızlık belgeleriyle büyük bir onur yaşadı. Tören, yapılan dualar ve hatıra fotoğraflarıyla son buldu.
Şuhut İlçe Müftülüğü'nün düzenlediği bu anlamlı mezuniyet programı, ilçede dini eğitime verilen önemin bir göstergesi olarak büyük ilgi gördü. Hafızların eğitimini başarıyla tamamlaması, ilçe halkı tarafından da takdirle karşılandı.

Afyonkarahisar,Şuhut Belediyesi

"Başkan Özaşkın’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı: ‘Gazilerimiz Onur ve Kahramanlık Timsalimizdir’"

BAŞKANIMIZ, ŞEKER ECZANESİ'NİN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI.

Şuhut'ta Hafızlık Merasimi Düzenlendi

BAŞKANIMIZ, VALİ-MÜLKİYE BAŞMÜFETTİŞLİĞİ ATANAN VALİMİZ SAYIN ALPER TANRISEVER’E BAŞARILAR DİLEDİ

BAŞKANIMIZ, KIZILKÖY MUHTARI FATİH KOLOTOĞLU’NUN DAVETİNE KATILDI

Başkan Özaşkın'dan 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı İçin Hayırlı Olsun Mesajı