Tarih: 11.10.2024 04:31

Şuhut'ta "Direnişin Simgesi Gazze" Temalı Yürüyüş Coşkuyla Gerçekleştirildi

Facebook Twitter Linked-in

Şuhut'ta "Direnişin Simgesi Gazze" temasıyla düzenlenen yürüyüş ve etkinlikler, büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştirildi. Şuhut Halk Eğitim Merkezi önünden başlayarak Belediye Çarşı Meydanı’na kadar süren yürüyüş, ilçenin her kesiminden yoğun ilgi gördü. Yürüyüşe katılanlar arasında Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, MHP Şuhut İlçe Başkanı Ali Durmaz, protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş yer aldı. Katılımcılar, ellerinde Türk ve Filistin bayrakları taşıyarak Gazze halkına olan desteklerini ve dayanışmalarını güçlü bir şekilde ifade ettiler.

Yürüyüş boyunca sık sık "Gazze’ye Özgürlük", "Direniş Kazanacak" ve "Filistin Yalnız Değildir" sloganları atıldı. Katılımcılar, hem Gazze halkının özgürlük mücadelesine duydukları desteği vurgularken, bu etkinlikle dünya genelinde yaşanan haksızlıklara da dikkat çekmeyi amaçladıklarını belirttiler. Yürüyüş güzergahı boyunca halkın ilgisi yoğundu. Vatandaşlar, evlerinden ve iş yerlerinden etkinliğe alkışlarla destek verdi.

Afyonkarahisar,Şuhut Belediyesi

Orjinal Habere Git