Şuhut Gönüllüleri Başkan Özaşkın’ı Ziyaret Etti

MHP 21.04.2024 01:33:22 0
Şuhut Gönüllüleri Başkan Özaşkın’ı Ziyaret Etti

Şuhut Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri, Şuhut Belediye Başkanımız Muhittin Özaşkın’ı ziyaret ederek yeni dönemde beraber çalışacaklarını dile getirdiler. 
Dernek başkanı ve, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Şuhut Belediye Başkanımız Muhittin Özaşkın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, ilçenin sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlamak adına yapılabilecek işbirliği olanakları ele alındı.
Yapılan ziyarette dernek olarak Şuhut'un gelişimi ve kalkınması için ellerinden gelen her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduklarını belirtti. Ayrıca, belediyenin yürüttüğü projeler hakkında bilgi alışverişi yapıldı ve ortak çalışma alanları konuşuldu.
Şuhut Belediye Başkanımız Muhittin Özaşkın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum kuruluşlarının ilçenin kalkınması ve iyileşmesi sürecinde önemli bir rol oynadığını vurguladı. Dernek yöneticilerine teşekkür ederek, işbirliği çağrısında bulundu.
Ziyaretin sonunda taraflar, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik alanda daha ileriye taşınması için birlikte çalışacaklarını dile getirdiler. 
 


Afyonkarahisar,Şuhut Belediyesi

Yol Süpürme Araçları Görücüye Çıktı

Vergi Haftası Başladı

Belediye Herdem Tiyatro Topluluğu Çıtayı Yükseltiyor

Çankırı Belediyesinin Evde Temizlik Hizmeti Hayat Kolaylaştırıyor

İŞİMİZ GÜCÜMÜZ BOLVADİN

BAŞKAN HORAN PARKINI GEZDİ

Bolvadin'deki Marketler Hijyen ve Ürün Denetiminden Geçti

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN

“BOLVADİN’İ SEVİYORUM HER SORUYU BİLİYORUM 2”

19.4°