Şuhut Devlet Hastanesi Yönetiminden Belediye Başkanımız Muhittin Özaşkın’a Ziyaret

Şuhut Devlet Hastanesi Yönetiminden Belediye Başkanımız Muhittin Özaşkın’a  Ziyaret

Şuhut ilçemizin sağlık hizmetlerinde önemli bir yere sahip olan Şuhut Devlet Hastanesi'nin başhekimi Op. Dr. Mustafa Nihat Atabek, beraberinde hastane yönetim kadrosuyla birlikte yeni dönemde göreve başlayan Belediye Başkanımız Muhittin Özaşkın’ı ziyaret etti.
Ziyaret sırasında konuşan Şuhut Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mustafa Nihat Atabek, hastane olarak belediye ile iş birliği içinde çalışmaya devam etmek istediklerini belirterek, şehrin sağlık altyapısının güçlendirilmesi ve halkın daha kaliteli sağlık hizmeti alabilmesi için birlikte çalışma çağrısında bulundu.
Belediye Başkanımız Muhittin Özaşkın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şuhut Devlet Hastanesi'nin ilçemizin sağlık alanındaki önemine vurgu yaptı. Halkın sağlığı için belediye olarak ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ifade etti.
Ziyaret, hastane yönetimi ile belediye arasındaki iş birliğinin ve iletişimin güçlenmesi açısından önem taşıyor. Şuhut halkının sağlık hizmetlerine daha kolay ve etkin bir şekilde erişebilmesi için yapılan bu ziyaret, ortak çalışmaların artmasına vesile olabilir.

Afyonkarahisar,Şuhut Belediyesi

ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANI KAZIM KURT'UN 19 MAYIS MESAJI

Başkan Mehmet Kuş: Gençlerimizi Daha İleriye Taşıma Sorumluluğumuz Var

BAŞKAN ÖZÇELİK 19 MAYIS’I KUTLADI