Şuhut Belediyesi İhtiyaç Sahibi Aileleri Ziyaret Ediyor

MHP 22.09.2024 08:51:34 0
Şuhut Belediyesi İhtiyaç Sahibi Aileleri Ziyaret Ediyor

Şuhut Belediyesi olarak başlattığımız yeni sosyal hizmet programları kapsamında, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ile Zabıta Amirliği ekiplerimiz, ihtiyaç sahibi ve bakıma muhtaç ailelerimizi tek tek ziyaret etmeye başladı. Ziyaretler sırasında ailelerin ihtiyaçları tespit edilerek, onların yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla gerekli çalışmaların yapılması planlanıyor.

Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, yapılan bu ziyaretlerle ilgili, “Hemşehrilerimizin hangi konuda ihtiyaçları varsa, o doğrultuda çalışarak her zaman yanlarında olacağız,” diyerek sosyal hizmet programlarının önemine dikkat çekti. Şuhut Belediyesi, bu programla ilçedeki dezavantajlı ailelere yönelik desteğini artırmayı hedefliyor.

Afyonkarahisar,Şuhut Belediyesi

Başkan Derviş Aynacı Dipev Köyü Asfalt Çalışmalarını İnceledi

BAŞKANIMIZDAN, ŞEHİT JANDARMA ASTSUBAY ÇAVUŞ MEHMET FATİH ÇANGIR’A BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun, Gaziler Günü Oratoryosuna katılım sağladı.

Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun’un 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Başkan Özaşkın'dan Şuhut Belediye Hisarspor'un Yeni Yönetimine Tebrik Mesajı

Başkan Muhittin Özaşkın'dan Akyuva Köyü'ndeki Yangın Mağdurlarına Ziyaret

19 Eylül Gaziler Günü’nün 103. yıl dönümü.

19 Eylül Gaziler Günü İlçemizde Düzenlenen Resmi Törenle Kutlandı.

Kaymakam İzzet Cem Eser ve Başkan Muhittin Özaşkın Cumhuriyet İlkokulu'nda İlköğretim Haftası Programına Katıldı