Şuhut Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekiplerimiz Gece Gündüz İş Başında

MHP 23.10.2024 23:43:28 0

Şuhut Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemizin temiz ve sağlıklı kalması için özverili çalışmalarına devam ediyor. Temizlik ekiplerimiz, sabahın erken saatlerinden itibaren sokaklarımızda kapsamlı temizlik faaliyetleri yürütüyor. Cadde ve sokaklar, düzenli olarak süpürülüp yıkanarak, daha yaşanabilir bir hale getiriliyor.

Belediyemiz yetkilileri, vatandaşlarımızın temiz ve düzenli bir çevrede yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak için bu çalışmaların aksatılmadan sürdürüleceğini belirtti. Ayrıca, çevre temizliği konusunda tüm hemşehrilerimizin de duyarlı olması çağrısında bulundular.

Afyonkarahisar,Şuhut Belediyesi

BAŞKANIMIZDAN, 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun, Muhtarlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İtfaiyeden Kış Öncesi Baca Temizliği Uyarısı

Erzincan Belediyesi, öğrencilere su tasarrufu eğitimi veriyor.

Çankırı Belediyesinden Haftanın Özeti

GÜMÜŞHANELİ TEKNİK MESLEK MENSUPLARI DERNEĞİ’NDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET

BAŞKANIMIZ, ALİYA İZZETBEGOVİÇ’İ VEFATININ YIL DÖNÜMÜNDE SAYGI VE RAHMETLE ANDI

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ HATİCE IŞIK GÜRÇINAR, 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI