CHP 25.09.2024 10:06:33 0
SU PATLAKLARINA ANINDA MÜDAHALE EDİYORUZ

Yalova Belediyesi ekipleri, içme suyu hattında meydana gelen su patlaklarına hızla müdahale ediyor. Şehit Ömer Faydalı Caddesi ile Marmara Caddesi arasında gerçekleşen su patlakları için çalışmalar yağmur çamur demeden sürdürülüyor.

Yalova Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, içme suyu hatlarında meydana gelen arızalara anında müdahale ediyor. Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için çalışmalar yağmur çamur demeden aralıksız sürdürülüyor.

Ekiplerin, içme suyu hatlarını en kısa sürede yeniden devreye almak için yoğun çaba sarf ettiğini belirten yetkililer, “Ekiplerimiz, yağmur çamur demeden, şehrimizin su altyapısını korumak ve yeniden devreye almak için çalışıyor. Amacımız, vatandaşlarımızın kesintisiz bir şekilde su ihtiyaçlarını karşılamak. Bu süreçte yaşanabilecek aksaklıklar için özür diler, sabır gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu.

Yalova,Yalova Belediyesi

MANAVGAT’A YENİ KREŞ

BAŞKAN BOZCU, MAHALLE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Sevindi: ‘İtfaiyecilik, birçok riski beraberinde taşıyan zor ve meşakkatli bir meslektir’