Sporcumuz Balkan Şampiyonası’nda Madalya İçin Tırmanacak

DİĞER 11.10.2024 00:19:02 0
Sporcumuz Balkan Şampiyonası’nda Madalya İçin Tırmanacak

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Belkıs Durmuş, Yunanistan’da gerçekleştirilecek olan Gençler Boulder Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

Gençler Boulder Balkan Şampiyonası, 12-13 Ekim 2024 de Yunanistan’ın Kozani kentinde gerçekleştirilecek. Balkan ülkelerinden çok sayıda sporcunun katılımı ile yapılacak olan şampiyonada, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Belkıs Durmuş da ay yıldızlı forma ile Türkiye’yi temsil edecek. Durmuş, Türk Milli Takımı kafilesi ile birlikte şampiyonaya katılmak üzere Yunanistan’a gitti.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, daha önce Mayıs ayında Türkiye Şampiyonu olan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Belkıs Durmuş’a ve Türk Milli Takımında yer alan sporculara başarılar diledi.

Nevşehir,Nevşehir Belediyesi

HEP BİRLİKTE DAHA TEMİZ BİR MUŞ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

Büyükşehir Belediyesi anasınıfı öğrencilerini bakımevindeki hayvanlarla buluşturdu

BAŞKANIMIZ TRABZON ÜNİVERSİTESİ HUKUK KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ İLE Bİ ARAYA GELDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne Önemli Hibe Desteği!

Eşbaşkan Şedal ve Zeydan Bahçesaray’da yapılan yolları inceledi

Stajyer öğrencilere 'iş sağlığı ve güvenliği' eğitimi

VASKİ’den Van’daki siyanür iddiaları hakkında kamuoyuna açıklama

Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı