SP TBMM BAŞKAN VEKİLİ BÜLENT KAYA: HASAN BİTMEZ’İN ADINI YAŞATANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

CHP 24.09.2024 23:58:01 0
SP TBMM BAŞKAN VEKİLİ BÜLENT KAYA: HASAN BİTMEZ’İN ADINI YAŞATANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Merhum Milletvekili Hasan Bitmez Parkı’nın açılış töreninde konuşan Saadet Partisi TBMM Başkan Vekili Bülent Kaya, “Hasan Bitmez’i unutmayacağımız gibi isminin yaşatılmasına ve onun sözünün güçlendirilmesine dair verilen hiçbir desteği de unutmayacağız” dedi

Saadet Partisi (SP)  TBMM Grup Başkan Vekili Bülent Kaya merhum Milletvekili Hasan Bitmez Parkı’nın açılış töreninde yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; “Bu ince davranıştan ve ömrünün geçtiği İzmit’te çocukların huzur ve güven içerisinde oynayabilecekleri bir parka merhum Hasan Bitmez’in adının verilmesinden ötürü İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ediyorum.

Özgür Özel’e Teşekkür Etti

Rahmetli Hasan Bitmez muhalefetin sesini yükseltmek ve kürsü hakkını savunmak için o konuşmayı yaparken hayatını kaybetti. Muhalefetin sesinin yükselmesi ve demokrasiye destek adına bir an bile tereddüt duymadan gerekli adımları atan Cumhuriyet Halk Partisinin kıymetli Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’e teşekkür ediyorum. İyiliği herkes düşünür ama olması gerekeni herkes yapamaz.  Hasan Bitmez’i unutmayacağımız gibi isminin yaşatılmasına ve onun sözünün güçlendirilmesine dair verilen hiçbir desteği de unutmayacağız.


Kocaeli,İzmit Belediyesi

Türk-Yunan Sonbahar Müzik Buluşması Gerçekleşti

DOĞASEVERLER ROTA MYRLEIA’DA BULUŞTU

SP TBMM BAŞKAN VEKİLİ BÜLENT KAYA: HASAN BİTMEZ’İN ADINI YAŞATANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, AHİLİK HAFTASI AÇILIŞ PROGRAMINA KATILDI

Dünya Temizlik Günü’nde anlamlı etkinlik

VATANDAŞ TALEP EDİYOR, İZMİT BELEDİYESİ ÇÖZÜYOR!

Esenyurt’ta Engeller İstihdam ile Aşılıyor

TEPEBAŞI ÖRNEK PROJELERİNİ BERLİN'DE ANLATTI

SANAT AKADEMİSİ ÖĞRENCİSİ GÖRKEM GÖKDEMİR YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ’Nİ KAZANDI

28.6°